A Hungast kiérdemelte a Magyar Szolgáltatás védjegyet
A Hungast cégcsoport része annak a szűk, mindössze 10 tagot számláló elitnek, akik elnyerték a Magyar Szolgáltatás védjegy használatát a Magyar Termék eredetjelölések közül a teljes szolgáltatásuk vonatkozásában!
Három új taggal bővült a HAMM programunk, és a Magyar Szolgáltatás védjegyet is elnyertük
Három újabb cég csatlakozott a Hungast csoport által elindított Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán – vagyis a HAMM - programhoz. Mostantól a Detki Keksz, a Szobi Italgyártó és a Sole-Mizo tejipari vállalat is partnere a HAMM-programnak – a Gyermelyi és az Univer után, amelyek már régebb óta a program partnerei. A Hungast mindig is igyekezett magyar alapanyagokat felhasználni – azt a célt tűzték ki, hogy amit csak lehet, magyar termelőktől, magyar gyártóktól szerezzenek be.
Burgonya konferencia a NÉBIH szervezésében
NEM MINDEGY, HOGY MILYEN KRUMPLI KERÜL A FAZEKUNKBA- A TUDATOS VÁLASZTÁS A KERESKEDŐ ÉS A VÁSÁRLÓ SZEMPONTJÁBÓL IS ELŐNYÖS LENNE
A Hungast segíti az étkeztetésben dolgozó szakemberek képzését
Cégcsoportunk a Semmelweis Egyetemmel kötött együttműködése keretein belül vendégül látta a Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék mesterképzésében részt vevő, első éves hallgatóit.
Az őszi szünetben is igényelhető az ingyenes étkezés a gyerekeknek
Már harmadik éve, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiterjesztette az ingyenes szünidei étkezés lehetőségét, így mind a négy iskolai szünetben igényelhetik a rászoruló családok az ingyenes meleg ételt gyermekeiknek.
Tizedik alkalommal rendezik meg az Európai Hulladékcsökkentési hetet
Az egész Európában sikeresnek mondható program idei jelszava, hogy „Méregtelenítsünk!” A szervezők tehát első sorban a veszélyes hulladékokra, köztük a konyhákban rendszeresen használt takarítószerekre, vagy éppen az elhasznált sütőolajra fektetik a hangsúlyt az idei kampányban.