Egy-egy kedves mosoly is jár a gyerekeknek a napi menü mellé
Nagyné Bokor Enikő, szakácsnő képviselte cégcsoportunkat a Duna TV Családbarát című műsorában, ahol egy klasszikus menza leves mellé egy kevésbé klasszikus, modern, egészséges, de a közétkeztetési menükben szintén megtalálható főétel receptjét mutatta be.
Új védjegy garantálja a magyar élelmiszerek GMO-mentességét
A folyamatos ellenőrzéseknek köszönhetően már az elmúlt két évben sem került forgalomba GMO-val szennyezett termék Magyarországon, de a most bemutatott új védjegy az első olyan tanúsítvány, amely hiteles, állami garanciát nyújtó termékbiztonságot jelent.
Már óvodás kortól a pazarlás ellen kell nevelni a gyerekeket
Óvodásoknak és iskolásoknak indít programot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) az élelmiszerpazarlás megelőzésére, jelentette be a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára.
Műbél helyett ”moszatbélbe” tölthetik a virsliket a jövőben
A környezetszennyezés csökkentésének igénye számtalan új módszert szül, de azért nem kell tartanunk attól, hogy más íze lesz a virsliknek a jövőben, hiszen csak a tengeri moszatok sejtfalának egyik összetevőjét használnák fel ezzel az új módszerrel.
Folyamatosan emelkedik a közétkeztetés színvonala
Igen erős a kontraszt a néhány évvel ezelőtti és a mostani közétkeztetés jellege és minősége között. A pozitív változás okairól az idei közétkeztetési versenyről több díjat is elhozó szolgáltatók szakmai vezetői nyilatkoztak a hirado.hu-nak.
Sima győzelmet aratott a Hungast-Haladás a magyar bajnokságban
Magabiztos játékkal lepték meg szurkolóikat a Hungast-Haladás női röplabdázói, és kevesebb mint egy óra alatt eldöntötték a Palota RSC elleni bajnokit.