Páger Zsolt üzletfejlesztési igazgatónk is előadott a XII. Hungalimentaria Konferencián
2019-ben is megrendezésre került a nagy presztízsű Hungalimentaria konferencia, ahol a rendkívül színvonalas élelmiszer-és vendéglátóipari előadások mellett a szakma krémje kerekasztal beszélgetés keretein belül taglalta ezen üzletágak jelenét és jövőjét.
Életszerűséget vár a törvényalkotóktól a KÖZSZÖV
A KÖZSZÖV regionális szakmai napot tartott március 20-án Kecskeméten, amin több érdekes téma is szóba került.
2019-ben is elindul a Maradék Nélkül Online Kvízverseny
A Hungast Csoport szeretettel ajánlja mindenki figyelmébe a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által idén is megrendezendő online kvíz versenyét élelmiszerpazarlás-megelőzés és élelmiszerbiztonság témakörben. A 4-6. osztályos általános iskolai tanulók részére meghirdetett vetélkedő első fordulója 2019. március 11-én indul.
Minőség és innováció - Hungast
A legjobb étel sem fog igazán ízleni – mondja a közétkeztetés egyik alaptörvénye –, ha csorba, kopott tányérban, régi, rossz minőségű evőeszközökkel, vizes tálcán szolgálják fel azt. A Hungast Csoport éppen ezért a minőségben hisz és mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás nyújtás a fogyasztó részére a lehető legmagasabb színvonalon történjen.
Családtámogatás a Hungasttól határainkon innen és túl
A Hungast Csoport életében mindig is kiemelten fontos szerepet töltött be nemzeti értékeink megőrzése, ápolása és támogatása, országhatárunkon belül és kívül egyaránt.
György Tamás, a Hungast Csoport tulajdonosa ismét jótékonykodott
Sportpályával gazdagodik a sándorfalvi óvoda - György Tamás, a Hungast Csoport tulajdonosa többmilliós adománya segített