Családtámogatás a Hungasttól határainkon innen és túl
A Hungast Csoport életében mindig is kiemelten fontos szerepet töltött be nemzeti értékeink megőrzése, ápolása és támogatása, országhatárunkon belül és kívül egyaránt.
György Tamás, a Hungast Csoport tulajdonosa ismét jótékonykodott
Sportpályával gazdagodik a sándorfalvi óvoda - György Tamás, a Hungast Csoport tulajdonosa többmilliós adománya segített
A berlini Nemzetközi Zöld Héten a Hungast csoport képviselői
A Hungast Csoport elkötelezett a kutatás-fejlesztés területén, és az innovációkat nem csak a legszűkebb értelemben vett, releváns szakmai területeken építi be a szolgáltatásaiba, hanem a környezettudatosság, így például az energiatakarékosság vagy a korszerű csomagolástechnikák tekintetében is.
Különleges halászlé karácsonyra
Nincs benne szálka, a leve sűrű és finom, a hallében pedig nem halszeletek, hanem különleges halgombócok vannak. Szabó László, egyik vezető séfünk mutatta meg az origo.hu kamerája előtt, hogyan kell elkészíteni ezt a karácsonyi levest.
A Hungast kiérdemelte a Magyar Szolgáltatás védjegyet
A Hungast cégcsoport része annak a szűk, mindössze 10 tagot számláló elitnek, akik elnyerték a Magyar Szolgáltatás védjegy használatát a Magyar Termék eredetjelölések közül a teljes szolgáltatásuk vonatkozásában!
Három új taggal bővült a HAMM programunk, és a Magyar Szolgáltatás védjegyet is elnyertük
Három újabb cég csatlakozott a Hungast csoport által elindított Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán – vagyis a HAMM - programhoz. Mostantól a Detki Keksz, a Szobi Italgyártó és a Sole-Mizo tejipari vállalat is partnere a HAMM-programnak – a Gyermelyi és az Univer után, amelyek már régebb óta a program partnerei. A Hungast mindig is igyekezett magyar alapanyagokat felhasználni – azt a célt tűzték ki, hogy amit csak lehet, magyar termelőktől, magyar gyártóktól szerezzenek be.