Menza másként, avagy így esznek a diákok a Harvardon
A világ talán leghíresebb egyetemén nem csak a hallgatókkal szembeni elvárások, és a tandíjak magasak, hanem az ételek minősége is, ráadásul az is fontos szempont, hogy környékbeli termelőktől származzanak a finomabbnál finomabb alapanyagok.
Felére csökken az üdítőitalok cukortartalma
Az egészséges életmód jegyében, új receptúrákkal, vagy teljesen új termékek bevezetésével tervezik elérni az üdítőital-gyártók, hogy 2020-ra megfelezzék a tíz évvel korábbi felhasznált cukormennyiséget.
Sokkal több halat kellene fogyasztanunk!
Magyarországon egykor nagy hagyománya volt a halfogyasztásnak, mára azonban messze elmaradunk az Európai Unió átlagától, ami nem csak a kereskedőknek rossz hír, hanem minden fogyasztónak is, hiszen a megfelelő mennyiségű halfogyasztás hozzájárul többek között a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez is.
Helyi pékárut kapnak a Hungasttól a baranyaiak
A Hungast Mecsek Kft. kizárólagos szerződést kötött a Pécsváradi Aranycipó Kft-vel, így az étkeztető-óriás pécsi, és környékbeli területein mostantól minden pékárut a több mint negyed évszázados tapasztalattal rendelkező üzem biztosít majd.
Sporttörténelmet írt a Hungast-Haladás
A szombathelyi röplabdás lányok két szezon alatt két feljutást is ünnepelhettek, hiszen az NB II-es bajnoki cím megszerzése után az NB I-ben is olyan teljesítményt nyújtottak, amivel kivívták a legfelsőbb osztályban, az Extraligában való szereplés jogát.
Tudtunkon kívül is használunk adalékanyagokat
Az otthoni konyhákban is rengeteg olyan hozzávalót használhatunk, amiről nem is gondolnánk, hogy tele van azokkal az adalékanyagokkal, amiket más esetben igyekszünk kerülni az egészségünk megőrzése érdekében.